BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sosem elég a kampányból: újra plakátol a kormány

Újabb plakátkampányba kezd a kormány, 380 millió forintot költenek el a bevándorlásellenes hirdetésekre.

A kormány várhatóan ismét óriásplakátokon és hirdetésekben teríti majd bevándorlásellenes üzeneteit, de nem kizárt, hogy a témáról szóló, Orbán Viktor által írt levelet is eljuttatnak minden háztartásba - írja a vs.hu.

A portál szerint egyelőre a kampány jelmondatait is keresi a miniszterelnök melletti politikai és kommunikációs stáb, annyi azonban biztos, hogy a tömeges bevándorlás mellett a múlt heti párizsi merényletekkel kézzel foghatóvá vált terrorveszélyre is fel kívánja hívni a figyelmet. Sőt, egy a szervezésre és az ötletelésre rálátó kormányzati forrás szerint maga a terrorizmus szó is biztosan szerepel majd benne.

Az akciót még idén el kell indítani, mert a kampányhoz szükséges 380 millió forintot az idei költségvetésből még szeptember közepén különítették el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.