BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Életveszélyes a Planetárium az eső után, azonnal be kellett zárni

Annyira beázott a Planetárium a keddi nagy eső után, hogy több helyisége is életveszélyes lett, azonnali hatállyal bezárták.

Azonnali hatállyal bezár a Tudományos Ismeretterjesztő Társaság (TIT) Budapesti Planetáriuma, amelynek épülete oly mértékben beázott a tegnapi esőzéstől, hogy a látogatókat fogadó helyiségek állapota életveszélyessé vált - közölte az intézmény.

A közlemény szerint a látogatók biztonságát és az épület vagyonbiztonságát szem előtt tartva döntöttek a planetáriumi műsorok vetítésének leállításáról.

A planetárium csillagászati előadásai helyett az érdeklődőket a fővárosi TIT Uránia Csillagvizsgáló épületében várják háromdimenziós vetítésekkel, köztük a Világegyetem, a Világűr meghódítása, valamint a Csodálatos Univerzum című műsorokkal - olvasható a közleményben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.