BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb botrány a Samsungnál: robbanhat a mosógépük - reagált a cég!

Újabb balesetveszélyre hívta fel a vásárlók figyelmét a Samsung. Míg legutóbb okostelefonjukkal voltak problémák, most felültöltős mosógépeik miatt fájhat a fejük.

Extrém esetben robbanhat a Samsung több mosógépe is, mert nem tűrik a vízhatlan vagy nehéz anyagok magas fordulatszámon való mosását.

A Samsungnak 21 amerikai vásárló is jelezte, hogy egyes felültöltős mosógépeik felrobbannak - az elöltöltős gépek problémamentesek.

A Samsung azt közölte lapunkkal: az Észak-Amerikán kívül eladott mosógépeket nem érinti ez a probléma.

A vállalat arra kérte a felhasználókat, hogy alacsonyabb fokozaton vagy finom ciklusokban használják a készüléket abban az esetben, amikor vízálló vagy nehezebb textildarabokat mosnak. A mosógép szériaszámával mindenki ellenőrizheti a Samsung weboldalán, hogy az adott készülék érintett-e az ügyben - írják.

Legutóbb okostelefonjukkal akadtak súlyos problémák. Akkor világszerte gigantikus visszahívást rendeltek el, mert a Galaxy Note 7 okostelefonjuk könnyen túlhevült és kigyulladt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.