BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jókora pofont adtak Trumpék saját maguknak, ezen a hibán nevetett az internet

Kemény összecsapást hozott az amerikai alelnökjelöltek vitája, a Republikánus Párt irányítói azonban már az előtt belefutottak a legkellemetlenebb hibájukba, hogy Mike Pence és Tim Kaine egyáltalán a kamerák elé álltak volna.

Óriási győzelmet aratott Mike Pence, Donald Trump alelnökjelöltje a demokrata Tim Kaine-nel folytatott vitáján, egyértelmű a konszenzus, hogy jobb volt ellenfelénél, a nap másik nagy nyertese pedig Trump volt - büszkélkedett el a Republikánus Párt. Az egyetlen apró probléma az, hogy a cikket a honlapjukon véletlenül másfél órával a vita kezdete előtt élesítették.

Pedig öndicséretben nem volt hiány. Hosszasan büszkélkedtek azzal, hogy a nézők is láthatták, Pence tökéletesen átadta azokat az üzeneteket, amelyekre a hétköznapi amerikaiaknak szükségük van, demokrata ellenfele pedig képtelen volt megvédeni Hillary Clintont a támadásoktól. Az amerikai nép döntött, és egyértelmű, hogy ki a mai este legnagyobb vesztese, Hillary Clinton - írták a vita kezdete előtt másfél órával.

A közösségi média persze le is csapott a magas labdára, egy ideig többet foglalkoztak a félresikerült győzelmi jelentéssel, mint magával az alelnökjelölti vitával. Pedig mint kiderült, Mike Pence azon valóban nem is teljesített rosszul: a CNN felmérése szerint a vitát megnézők 48 százaléka gondolta úgy (az egész vita után persze...), hogy ő a győztes, és csak 42 százalék látta Kaine-t jobbnak, míg 10 százalék nem tudott választani, kit talált az este nyertesének.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.