BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Biztonságos volt nyáron a Balaton és a Velencei-tó is

Az együttműködő partnerekkel közösen a rendőrség megfelelő közbiztonságot és közrendet tartott fenn az idei nyáron a Balaton és a Velencei-tó térségében – jelentette ki az országos rendőrfőkapitány kedden Gyenesdiáson.

Papp Károly a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság turisztikai idényzáró rendezvényén, valamint az azt követő sajtótájékoztatón hangsúlyozta:

nem véletlenül értékelte nemrég egy nemzetközi szervezet Magyarországot több mint száz ország közül a tíz legbiztonságosabb állam egyikekének, ennek egyik hangsúlyos eleme ugyanis a közbiztonság.

Az általános európai terrorfenyegetettség miatt a nyári idegenforgalmi szezonra a magyar rendőrségnek is új metodikával kellett készülnie. A Balaton és a Velencei-tó mellett az ország szinte egészét érintették a nyári, nagy tömegeket vonzó fesztiválok – jegyezte meg az országos rendőrfőkapitány, utalva a májusi manchesteri, egy koncertet követő robbantásos merényletre.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.