BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sok sérültje van a tótkomlósi buszbalesetnek

Több mint harmincan megsérültek a 41-es főúton, Tótkomlós és Kaszaper között történt balesetben, ahol egy busz az oldalára dőlt.

Oldalára borult egy autóbusz Tótkomlós és Kaszaper között péntek reggel – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tűzoltók megkezdték a járműben rekedtek mentését, egy embert a busz alól szabadítottak ki – írták. Baráth Ilona, a Békés megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy halálos áldozata nincs a balesetnek, amely a munkásszállító buszt érte.

Kerekeire állítanak egy oldalára borult autóbuszt a tűzoltók a Tótkomlós és Kaszaper közötti úton 2017. október 6-án. A balesetnek három súlyos sérültje van, az utasok többsége az elsődleges információk alapján könnyebben sérült.
Forrás: MTI

A buszbalesetnek több mint harminc sérültje van, a tűzoltók minden utast kimentettek az oldalára dőlt járműből. A Katasztrófavédelem információi szerint közülük négyen súlyosan, huszonnyolcan pedig könnyen sérültek.

A rendőrség lezárta az érintett útszakaszt, a baleset helyszínét Mezőkovácsháza és Kardoskút felé lehet elkerülni – közölték a police.hu oldalon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.