BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ezekkel a termékekkel lepik meg egymást a magyarok karácsonykor

A konyhai kisgépek szempontjából a karácsonyig tartó időszak lehet a legerősebb a Sencor várakozásai szerint. A hazai vásárlók ilyenkor az átlagosnál szebb, igényesebb és kicsivel drágább készülékeket keresik, mivel a kiszemelt termékeket leginkább ajándéknak szánják.

„Az idei év slágertermékei között vannak a nutridrink mixerek, a smoothie készítők, de sokan keresik a dizájnosabb kávéfőzőket is” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

A magyar vásárlók évről-évre egészségtudatosabbak, éppen ezért egyre többen vásárolnak ajándékba nutridrink mixereket, mert ezekkel gyorsan és kényelmesen készíthetők vitaminokban gazdag, gyümölcs- és zöldségkoktélok„ – mondta Lucza András.

Töretlen népszerűségnek örvendenek a idehaza a smoothie készítő mixerek is.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy napjainkban az egészség a legfontosabb kincs, ha valaki ezt adja szeretteinek, nem dönthet rosszul

– hangsúlyozta a termékmenedzser.

Szintén slágertermékeknek tekinthetők a kávéfőzők. A vásárlók ebben a szegmensben főleg a dizájnos megjelenéssel rendelkező gépeket keresik, de az eszpresszó kávéfőzők is népszerűnek számítanak. Sokan pedig nagyra értékelik az olyan praktikus, kompakt méretű gépeket, melyekkel nemcsak kávé, hanem akár tea is készíthető – közölte a Sencor.

„Bármelyik gyártó termékére is esik a választás fontos, hogy vásárlás előtt vizsgáljuk meg a termék minőségét. Vannak olyan készülékek, amelyek rendkívül alacsony árukkal hívják fel magukra a figyelmet, azonban ezeket nem a mindennapos használatra és a hosszú élettartamra tervezték” – jegyezte meg a Sencor termékmenedzsere. Hozzátette: mindig szem előtt kell tartani az ajándékozott szokásait, hogy milyen gyakran és hol fogja használni a készüléket, emellett a megfelelő szervizháttér meglétét is érdemes ellenőrizni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.