BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sok helyen kell esőre számítani szombaton

Szombat reggelig túlnyomóan borult lesz az ég, majd nap közben felszakadozik a felhőzet. Több helyen az eső is esni fog.

Szombat reggelig túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé várható eső, szitálás. Ezután északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, de a Tiszántúlon estig borult marad az ég. Északnyugat kivételével eleinte többfelé, majd északnyugat felől egyre kevesebb helyen alakul ki eső. Legkésőbb a Tiszántúlon szűnik majd meg a csapadék.

Estefelé északnyugat felől ismét több felhő érkezik, de csapadék abból nem valószínű. Az északnyugati, északi szél pénteken csak a Dunántúlon, szombaton másutt is megélénkül, az Észak-Dunántúlon szombaton helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 10 fok között alakul.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.