BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Alaposan megbírságolták a japán turistákat lehúzó éttermet

Húszezer eurós (6,16 millió forint) büntetést szabtak ki a velencei hatóságok arra a helyi étteremre, amely a minap hatalmas összeget, több mint 1100 eurót számolt fel egy átlagos vacsoráért négy japán turistának – jelentette a La Nuova Venezia helyi lap csütörtökön.

A japán vendégek négy steaket, négy adag halat és vizet fogyasztottak az igen egyszerű étteremben. A Bolognában tanuló négy japán fiatalember egy Szent Márk-térhez közeli étteremben vacsorázott, majd Bolognába visszatérve jelentette az esetet a rendőrségnek. Luigi Brugnaro velencei polgármester ígéretet tett az ügy kivizsgálására.

A helyi lap úgy tudja, hogy az éttermet egy kínai férfi vezeti, akinek kábítószer miatt már meggyűlt a baja az olasz hatóságokkal. Az éttermet higiéniai problémák miatt is ellenőrzés alá vonták.

A velencei szállodák szövetsége a megkárosított japán fiataloknak felajánlott két éjszaka ingyen tartózkodást egy négy-, vagy ötcsillagos szállodában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.