BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Zivatarok színesítik a korai nyarat

Szombat kora este és holnap nap közben gomolyfelhő-képződés várható, vasárnap akár 31 fok is lehet az OMSZ jelentése alapján.

Szombat délutántól, kora estétől főként a déli megyékben gomolyfelhő-képződés várható, és arrafelé egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. Éjszaka gyengén felhős lesz az ég és további csapadék már nem valószínű az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint.

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall

Holnap a nap első felében a kevés felhő mellett sok napsütésre számíthatunk, de a kora délutáni óráktól ismét erőteljes gomolyfelhő-képződés kezdődik. Ekkortól a középső országrészben többfelé, másutt szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar.

Szombaton a déli, délkeleti szél néhol megélénkül, vasárnap helyenként meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11, 17 fok között várható, a tartósan derült tájakon lehet ennél pár fokkal hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 26 és 31 fok között valószínű.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.