BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Keddig elkél majd az esernyő

Kedd estig felhősödésre számíthatunk, többfelé várható eső, zápor és zivatar. Hétfőn este 15, kedden napközben 23 fokos csúcsra készülhetünk.

Hétfő estig tovább terjeszkedik északkelet felé a felhőzet, estig főként az ország délnyugati harmadán valószínű eső, zápor, néhol zivatar. Éjszaka már országszerte sok lesz a felhő, többfelé várható eső, zápor, nagyobb eséllyel a Dél-Alföldön egy-egy zivatar.

Forrás: AFP/Alexandre Guillaumot/DPPI

Kedden átmenetileg többfelé felszakadozik a felhőzet, estefelé borul be – elsősorban délen és keleten – ismét az ég. Átmeneti szünetekkel további esőre, záporra, főként az ország északkeleti harmadán helyenként zivatarra számíthatunk.

Hétfőn az északkeleti, keleti, kedden a délnyugati szelet kísérik élénk, néhol erős lökések, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá is válhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 17 és 23 fok között várható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.