BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmas raktár gyulladt ki Budapesten

Óriási füst hömpölyög a 13. kerületben. A tűzoltók tizenkét járművel vonultak a Frangepán utcai helyszínre.

Kigyulladt egy műszaki berendezések raktározására szolgáló háromezer négyzetméteres raktárépület Budapesten, a Frangepán utcában – írja a katasztrofavedelem.hu.

Több, mint harminc fővárosi hivatásos tűzoltó kezdte meg az oltási munkálatokat. A tűz jelenleg még veszélyezteti a közelben álló irodaépületet is.

A zoom.hu szerint a 13. kerületben, a Teve utca környékén ütött ki a tűz. A portál szerint a katasztrófavédelem a helyszínre tart.

Fotó: VG

A város más pontjairól is jól látható fekete füstfelhő szállt fel szerda délelőtt Budapesten. Kid Márk Máté a Fővárosi Katasztrófavédelem igazgatóságának szóvivője a hvg.hu kérdésére megerősítette, hogy

egy műszaki cikket tároló raktárépület gyulladt ki, egyelőre ismeretlen okok miatt.

Fotó: VG

A 444.hu úgy tudja, hogy a Ramiris Europe Kft. raktára gyulladt ki.

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közleményében azt írták, a környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.

A katasztrófavédelem mobil laborja semmilyen anyagból nem mutatott ki egészségre káros értéket

– tették hozzá. Az oltáson több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó dolgozik. A rendőrség a honlapján azt írta, az Üteg utca és a Hajdú utca között teljes szélességében lezárták a Frangepán utcát. A forgalmat a környező utcákba terelik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.