BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vizoviczki egykori bárjában ismét razziázott a rendőrség

A belvárosi klubban félmillió forintot számláztak ki pár italért a vendégeknek. Ha nem volt a vendégnél elég pénz, az alkalmazottak elkísérték a legközelebbi bankautomatához, vagy akár a szállodai szobájáig is.

Félmillió forinttal károsítottak meg hat turistát egy belvárosi szórakozóhelyen az elmúlt két hétben túlszámlázással – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A közleményben azt írták, a gyanú szerint az alkalmazottak szeptember 21. és október 5. között becsábították a szórakozóhelyre három indiai, két svájci-afgán és egy japán férfit, majd alkoholfogyasztásra bírták őket. Amikor a vendégek távozni akartak, jóval többet kellett fizetniük, mint amennyit valójában fogyasztottak.

Ha nem volt a vendégnél elég pénz, az alkalmazottak elkísérték a legközelebbi bankautomatához, vagy akár a szállodai szobájáig is. Ha többen voltak, egyiküknek a szórakozóhelyen kellett maradnia, amíg a barátja visszaért a pénzzel.

A rendőrségi felvételből látszik, hogy egy olyan helyen ütöttek rajta a rendőrök, amely hosszú éveken át Vizoviczki László érdekeltségébe tartozott.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályával együttműködve

tizenkét nőt és négy férfit állítottak elő. A belvárosi nyomozók önbíráskodás, személyi szabadság megsértése és bűnszövetségben elkövetett csalás miatt gyanúsítottként kihallgatták a szórakozóhely három ügyvezetőjét, valamint két alkalmazottját.

Négyüket őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.