BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több magyarországi határátkelőt is lezártak

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy alternatív határátkelőhelyeket keressenek az autósok.

A horvát határrendészeti szervek tájékoztatása szerint

műszaki hiba miatt a Beremend Közúti Határátkelőhelyen a rendőrök nem tudják ki- és beléptetni a harmadik ország állampolgárait. A szakemberek a hiba elhárításán már dolgoznak

– olvasható a police.hu-n.

Azt javasolják, hogy az alternatív határátkelőhelyekről, a nyitvatartási- és aktuális várakozási időkről mindenki a rendőrségi honlapról tájékozódjon.

Fotó: Határfigyelők Facebook-csoport

Közben Ukrajna felé is szünetel a ki- és beléptetés:

az ukrán oldalon keletkezett elektromos zárlat. A határforgalom megindítására előreláthatólag kora esti órákban kerülhet sor.

A rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy az Ukrajnába utazók a várakozás elkerülése érdekében válasszák a barabási, vagy a záhonyi közúti határátkelőhelyet. Elindulás előtt érdemes tájékozódni a határátkelőhelyeket érintő aktuális nyitvatartási és várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Frissítés:

Megindult a forgalom péntek délután a magyar-horvát határon, a beremendi átkelőhelyen, ahol korábban műszaki hiba miatt szünetelt a harmadik országbeli állampolgárok ki- és beléptetése – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A szakemberek a hibát elhárították, a forgalom 15 óra 15 perctől újra zavartalanul halad – olvasható a rendőrségi honlapon megjelent közleményben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.