BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Folytatódik az esős időjárás

A Keleten élők jégesőre is készülhetnek.

Az ország nyugati részén sokkal zártabb lesz a felhőtakaró, az ország többi részén erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Kedden sokfelé várható zápor, zivatar; keleten akár jégeső vagy felhőszakadás is előfordulhat. Éjszakára kissé szakadozottabbá válik a felhőzet, csökken a csapadékhajlam. Szerdán is sok helyütt számíthatunk csapadékra, a zivatarok viszont már csak a Dunától keletre alakulnak ki nagyobb számban.

Továbbá délkeleten egy-egy heves zivatar is lehet.

Fotó: AFP

Kedden a déli, délnyugati szél helyenként megerősödik. Éjszaka már nagy területen északira fordul a légmozgás, szerdán pedig, főként az Észak-Dunántúlon, megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán a Dunántúlon 14 és 18, keletebbre 20 és 25 fok között várható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.