A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) legfrissebb kutatási eredményei szerint Magyarországon fejenként, csaknem
6 kg zöldséget és gyümölcsöt dobunk ki évente. Ennek egy részét azért, mert az étel alakhibás, vagy a szállításból, esetleg a tárolásból fakadóan esztétikai hibás
– olvasható a Nébih közleményében.
A Nébih ezért egy kampányt indított el, hogy felhívja a fogyasztók figyelmét arra, hogy
A kampány edukációs anyagaival elsősorban a Nébih Maradék Nélkül élelmiszerpazarlás elleni programjának felületein találkozhatnak az érdeklődők. Emellett a hivatal saját csatornáin és egyéb tematikus oldalain is megjelennek majd a praktikus tudnivalók. A jövőben pedig a programhoz kapcsolódó rendezvényekre, izgalmas aktivitásokra is számíthatnak a vásárlók.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.