BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Golyóálló mellényben jelent meg a kormányfő

A választási kampányban, a golyóálló mellényt rendezvényén először viselő politikust, először vette körbe a színpadon biztonsági szolgálat.

Az Ontario államban, Mississaugában tartott kampánygyűlésen, a kanadai kormányfő Justin Trudeau, golyóálló mellényben jelent meg a rendezvény közönsége előtt – írta meg Reuters.

Justin Trudeau
Fotó: AFP

A rendezvényen készült több képen is jól kivehető a kormányfő inge alatt dudorodó mellény. A hat hete tartó választási kampányban, a golyóálló mellényt rendezvényén először viselő politikust, először vette körbe a színpadon biztonsági szolgálat.

https://twitter.com/Edmontonsun/status/1183252768364081152

A Liberális Párt tagja nyilatkozott név nélkül a CBC televíziónak, amely információk szerint a párt fenyegetést kapott, emiatt volt szükség az óvintézkedésekre. A kanadai választást október 21-én tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.