BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Milliomos lett egy starbucksos barista, mert nem szolgált ki egy maszk nélküli vásárlót

Lenin Gutierrez egy egyszerű barista volt egy Starbucksban, azonban nem szolgált ki egy maszk nélküli vásárlót, aki annyira felháborodott, hogy kiposztolta és közölte: legközelebb, ha ilyen történik vele, rendőrt hív.

Lenin Gutierrez, egy San Diego-i Starbucks baristája pár napja azzal került be a híradásokba, hogy a járványügy miatt nem szolgált ki egy maszk nélküli vásárlót – számolt be a CBS News.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157012080296949&set=a.489397301948&type=3

Az ügyfél annyira felháborodott, hogy

a Facebookra is kiposztolta és közölte, legközelebb, ha ilyen történik vele, rendőrt hív.

Az Index szemléje szerint Amber Lynn Gilles közölte, hogy

nem a vírus okoz halálos szövődményeket, hanem a munkáját rosszul végző orvos, a maszk pedig a baktériumok melegágya.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10156991801781949&id=601056948

A kávézólánc baristája annak ellenére, hogy a nő nyilvánosan próbálta meg lejáratni, egészen szerencsésen jött ki a helyzetből, ugyanis Gutierrez egy jóakarója létrehozott a GoFundMe-n egy pénzgyűjtő akciót, hogy dobjanak össze némi „borravalót” a baristának, hiszen semmi rosszat nem tett, csupán betartotta az előírásokat.

Jelenleg közel 90 ezer dollár gyűlt össze, azaz 28 millió forintnál jár és eddig több mint 6500 ember adakozott. Következő lépésként a Gutierreznek egy pénzügyi tanácsadó fog segíteni, hogy minél jobban sikerüljön felhasználni az összeget.

 

Kiemelt kép: AFP

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.