BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Visszautalja a befizetett pénzt a Nemzetközi Oltóközpont

A Budapest Fővárosi Kormányhivatal eljárást indított a magánegészségügyi szolgáltató ellen, amiért pénzért cserébe vett fel előjegyzést oltásra.

A Nemzetközi Oltóközpont visszautalja a teljes befizetett összeget minden olyan személynek, akit pénzért cserében vett fel előjegyzésre a koronavírus elleni vakcina beadására.

A cég továbbra is mindent megtesz azért, hogy oltással segítse a koronavírus-járvány elleni védekezést – írják.

Vizsgálja a kormányhivatal az oltásra ötezer forintért előjegyzést felvevő céget

Hivatalból indított eljárást a Budapest Főváros Kormányhivatal egy magánegészségügyi szolgáltató ellen.

Vannak helyzetek, amikor a szűkebb értelemben vett szervezési szempontokat felülírja az élet. Most ez történt. Bár eddigi rendszerünket egy szakmai logika mentén építettük fel, be kell látnunk, hogy az a továbbiakban a meglévő formájában nem tartható fenn

– ismertette a döntés hátterét Kámány Roland, a Nemzetközi Oltóközpont Kft. ügyvezetője.

Fotó: Pixabay

Ez az kezdeményezés 2020 augusztusában született. Szerdától az időközben változó jogi környezetre reagálva eddigi formájában megszüntetik az előregisztrációt.

Egy héten belül minden érdeklődőnek visszafizetik az előfoglalás díját, és a továbbiakban efféle anyagi ösztönzők nélkül kezelik a várólistát, amit egyben lezárnak, tehát nem bővítenek tovább.

Mindenkit arra kérnek, hogy aki teheti, regisztráljon az állam vakcinainformációs oldalán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.