BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meghívták Elon Muskot a Miss Universe igazgatótanácsába

Az Endeavor belép a tőzsdére, és Elon Muskot szeretné ehhez az igazgatói között tudni.

A többek között a Miss Universe szépségverseny szervezésével foglalkozó Endeavor rendezvényszervező vállalat felkérte Elon Muskot, hogy csatlakozzon az igazgatótanácsához – adta hírül a Business Insider.

A világszerte ismert szépségverseny rendezői már 2019-óta tervezik a tőzsdére lépést, azonban most felkérték a Tesla és a SpaceX atyát, hogy tapasztalataival is segítse a cég részvényeinek piaci bevezetését.

Az Endeavor belép a tőzsdére, és Elon Muskot szeretné ehhez az igazgatói között tudni.

A rendezvényszervezők IPO katalógusukban úgy fogalmaznak, hogy szeretnék Muskot legkésőbb a részvények előzetes beárazásakor a fedélzeten tudni.

Fotó: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Az Endeavornek már egyébként is voltak kapcsolódási pontjai a dollármilliárdossal, például Ari Emanuel vezérigazgató korábban a Teslánál tevékenykedett, így közelről ismeri a techcég alapítóját.

A csoport elsősorban rendezvény- és élményszervezéssel foglalkozik, és évente több mint 800 programot bonyolítanak, beleértve a profi ketrecharc ligát (UFC), A New York-i divathetet, vagy éppen a Miss Universe szépségversenyt – írják.

Már virtuális valutával is lehet fizetni egy Tesláért

A Tesla amerikai elektromosjármű-gyártó vezetője, Elon Musk szerdán bejelentette, hogy mostantól bitcoinnal is lehet fizetni a cég autóiért.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.