BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tavaszi idővel indul a hétvége

De szombatra beborulhat az ég, ám a hőmérséklet nem csökken lényegesen.

Többórás napsütéssel indul a hétvége pénteken, amit nyugat felől zavarhatnak meg felhők főleg délután, de esőtől nem kell tartani. Mérséklődik és délnyugatira fordul az eleinte még erős északnyugati szél. 10-15 fokos tavaszias idő lesz – derül ki a köpönyeg.hu előrejelzéséből.

Fotó: Shutterstock

Szombaton aztán erősen felhős vagy borult lesz az ég, délnyugaton többfelé, máshol elszórtan jelentkező esőkkel, záporokkal. Északnyugatira fordul és megerősödik a szél. 7 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet. Vasárnap reggel és délelőtt átmenetileg ismét csökken a felhőzet, így a nap is kisüt pár órára, ám délután ismét felhők érkeznek, melyek elszórt záporokat hozhatnak. A délnyugati szél lesz több helyen élénk. 9-10 fok körüli értékeket mérhetünk.

A következő hét erősen felhősen indul, több hullámban csapadék is várható, majd hétfő este északnyugat felől csökken a felhőzet. Újra megerősödik az északnyugati szél. 5-12 fok várható. Kedden aztán tovább szakadozik a felhőzet, már többórás napsütésre van kilátás. Csapadék nem lesz a gyorsan vonuló felhőkből. Többfelé lesz viharos a légmozgás. 7 és 9 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.