BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Többmilliós csalással vádolják Kozsót

Kocsor Zsolt egy vállalkozás beindításához kért jelentős anyagi segítséget egy női ismerősétől.

Újra bíróság elé kell állnia Kocsor Zsoltnak, azaz Kozsónak. A Blikk úgy tudja, 

a zenei producer 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön egy volt alkalmazottjától, ám a hölgy később hiába követelte vissza az összeget.

Fotó: Shutterstock

A lap úgy tudja, hogy Kocsor Zsolt egy vállalkozás beindításához kért jelentős anyagi segítséget egy női ismerősétől:

egy bárral rendelkező hostel belső kialakításához hiányzott neki 25 millió forint. A nőtől az előadó több részletben 10 millió forintot kapott 2015-ben, és cserébe Kozsó azt ígérte, hogy 50 százalékos részesedést ad neki a későbbi bevételből. 

Csakhogy 

a terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában. Célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította

 – írja tájékoztatójában a Fővárosi Törvényszék.

A Blikk szerint a nő 2016-ban vissza is kérte a pénzt, pont abban az évben, amikor eljárás indult az énekes teaháza miatt, ahol a vádirat szerint lopták a vizet és az áramot, jelentős vagyoni kárt okozva ezzel a szolgáltatóknak.

A lapnak Kozsó nem akart nyilatkozni az újabb ügyével kapcsolatban, az ügyvédje, Novák Péter ugyanakkor azt mondta, hogy a védence később ugyan, de már visszafizette a kölcsönt 2021 júniusában. Az ügyvéd szerint arról van szó, hogy a vádemelés előbb megtörtént, mint a kölcsön visszafizetése. Kozsót jelenleg jelentős kárt okozó csalás bűntettével vádolják.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.