BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem lehet átlépni a határt Lónyánál, szünetel a forgalom

Szünetel a forgalom a lónyai közúti határátkelőhelyen - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szombat délután a police.hu oldalon. A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti. 

Ukrainian refugees walk at Lonya, Hungary, close to the Hungarian-Ukrainian border on March 2, 2022. - The number of refugees fleeing the conflict in Ukraine has surged to nearly 836,000, United Nations figures showed on March 2, 2022, as fighting intensified on day seven of Russia's invasion. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Azt írták: az ukrán oldalon fennálló informatikai hiba miatt szünetel a határforgalom a lónyai közúti határátkelőhelyen szombat délután 15 óra 50 perctől. A szakemberek már dolgoznak a hiba elhárításán. 

A rendőrség azt javasolja az Ukrajnába utazóknak, hogy a várakozás elkerülése érdekében válasszák a barabási vagy a beregsurányi közúti határátkelőhelyek valamelyikét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.