BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bringás balesete után, ugrándozott egyet Joe Biden

Az amerikai elnök mindenkit megmosolyogtatott reakciójával, miután megkérdezték, mit érzett, azt követően, hogy leesett a kerékpárjáról.

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke szombaton leesett a kerékpárról Delaware-ben, ahol hétvégéjét tölti. A 80. életévét betöltött Bident szombat este látták kijönni egy templomból, és valaki kiabált vele a kinti tömegből.

Joe Biden a beszéd helyett inkább megmutatta, mit érez, és néhány ugrással jelezt, jó fizikai állapotban van, a jelenlévők pedig jót vidámkodtak ezen.

Az Amerikai Egyesül Államokban minden elnök egészségi állapotát szorosan figyelemmel kísérik, de Joe Bidenét különösen, mégpedig a magas kora miatt. 2020 novemberében Biden, akit megválasztottak, de még nem iktattak be elnöknek, eltörte a lábát, miközben a család egyik németjuhászával játszott.

Egy évvel később, 2001 novemberében orvosa éves jelentésében hangsúlyozta, hogy Biden „egészséges”, „fitt” és „alkalmas” feladatai ellátására.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.