BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Élő közvetítés
folyamatosan frissül

Az orosz–ukrán háború 547. napja – friss hírek

Összefoglaló:

A Világgazdaság is megírta, hogy szerdán lezuhant az a gép, amellyel a Wagner-csoport vezetője, Jevgenyij Prigozsin is utazott. Állítólag alvezére, a Wagner-alapító Dmitro Utkin is vele utazott a lezuhant repülőn. A közösségi média csatornái villámgyorsan megteltek a gép lezuhanásáról és a becsapódási helyről készült felvételekkel

Később a közösségi médiában elkezdett terjedni egy videó, amin magukat Wagner-zsoldosoknak nevező fegyveresek azt üzenték, hogy

 

Most mindenki azt találgatja, hogy mit fog tenni a Wagner-csoport. Egy dolgot elmondhatunk. Véghez visszük a küldetésünket, készüljetek fel ránk.

 

Fotó: Roman Romokhov / AFP

Ukrán források arról írtak, hogy Prigozsin halálhírére a Fehéroroszországban tartózkodó Wagner-csapatok konvojokba szerveződtek és elindultak az orosz határ felé. Korábban a Világgazdaság is írt róla, hogy Fehéroroszországban elvágták az internetet a Wagner táboraiban. Ez elvileg Minszk döntése volt, hogy a zsoldosok ne tudjanak kommunikálni a többi egységükkel. 

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.