BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Feltörték Donald Trump Jr. X-fiókját

A kisebbik Trump apja haláláról posztolt, és más őrültségek is megjelentek a neve alatt.

Szerdán furcsa megszólalásokat láthattak azok, akik az X-en követik Doanld Trump elsőszülött fiát, Donald Trump Jr.-t. A politikuscsemete többek között arról írt, hogy apja meghalt, és helyette ő indul a választáson, de védelmébe vette Richard Heartot is, akit perbe fogott az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC).

CPAC 2023 in Maryland
MARYLAND, UNITED STATES - MARCH 03: Donald Trump Jr., son of the former US President Donald Trump, delivers remarks at the 2023 Conservative Political Action Conference (CPAC) at the Gaylord National Resort and Convention Center in Maryland, United States on March 3, 2023. Celal Gunes / Anadolu Agency (Photo by Celal Gunes / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Fotó: Celal Gunes / AFP

Mint kiderült ezeket a posztokat nem az ifjabbik Trump írta, hanem feltörték az oldalát. Pedig arról is írt, hogy megválasztása esetén felgyújtaná az SEC-t vagy épp Jeffrey Epsteinről is ígért érdekes üzeneteket. Richard Heart egyébként a Hex nevű, piramisjáték-gyanús kriptó alapítója.

A posztok között Joe Bident sértegető üzenetek is vannak. Az X-en, illetve elődjén a Twitteren nem ez az első alkalom, hogy ismert emberek fiókját feltörik. Korábban Joe Biden vagy Barack Obama fiókja is illetéktelen kezekbe került, igaz, egyikük sem volt éppen elnök ekkor.

Donald Trump Jr. tanácsadója, Andrew Surabian megerősítette, hogy a fiókot feltörték – írja a CNBC.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.