BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Szabó Bálint szegedi politikus,

Elindul a főpolgármesteri székért Szabó Bálint, aki állandóan Orbán Viktor közelébe akart kerülni

Szabó Bálint szerint ma egy komolyan vehető pozíció van a miniszterelnökkel szemben, ez pedig a főpolgármesterség.

„Nagyon sokat gondolkoztam bent a börtönben abban a kettőszázhuszonkét napban” – így kezdte élő videóját Szabó Bálint egykori szegedi önkormányzati képviselő, aki korábban a szegedi polgármesterségért is el akart indulni.

Szabó Bálint szegedi politikus,
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet

A politikus azért volt börtönben, mert közúti veszélyeztetéssel és hatóság elleni erőszakkal vádolták, miután autójával besorolt a  TEK-konvojba Budapesten, majd inzultálta a rendőröket. Sajtóhírek szerint Szabó  többször próbált már Orbán Viktor miniszterelnök közelébe férkőzni, egyszer sikerült, amikor bejutott egy V4-es megbeszélésre, és a helyszínen készített magáról egy szelfit. Legutóbb Veszprémben akart tüntetni a magyar kormányfő ellen.

A férfi június végén szabadulhatott. A volt képviselőt idén szeptemberben megfosztották szegedi képviselői mandátumától méltatlanság miatt, mondván, szándékosan követett el bűncselekményt.

Az egykori képviselő szerint ma egy komolyan vehető pozíció van a miniszterelnökkel szemben, ez pedig a főpolgármesterség.

Főpolgármester-jelöltként folytatom

– jelentette be Szabó Bálint, aki függetlenként fog indulni a főpolgármesteri székért.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.