BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Halálos baleset történt egy iskola előtt, villanyoszlop dőlt egy iskolás fiúra

Budapesten a Mártírok útján egy tehergépkocsi villanyoszlopnak ütközött, amely a járdán tartózkodó gyalogosokra dőlt. Egy 9 éves kisfiú a helyszínen meghalt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2023. október 10-én 7 óra 33 perckor Budapest XX. kerület, Mártírok útján egy tehergépkocsi villanyoszlopnak ütközött, amely a járdán tartózkodó gyalogosokra dőlt. A balesetben egy fiú életét vesztette. A helyszíni szemle jelenleg is tart – olvasható a Police.hu oldalán

Fotó: Mihádák Zoltán

Meghalt egy 9 éves kisfiú egy pesterzsébeti iskolánál kedd reggel, miután egy teherautó a kőkerítésnek ütközött, amely rádőlt a gyermekre és édesanyjára 

– közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint a  fiú a helyszínen életét vesztette, édesanyját a mentők kórházba vitték.

Fotó: Mihádák Zoltán

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője közölte, hogy a helyszínre érkezett egy esetkocsijuk és egy gyermekrohamkocsijuk is, de a kisfiún már nem lehetett segíteni. A balesetben a gyermek édesanyja lábsérülést szenvedett, őt a traumatológiai centrumba vitték – tette hozzá.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.