BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Halálra gázoltak egy szállodaigazgatót Szabolcsban, mentőhelikopter érkezett az áldozatért – fotók

Egy lengyel kamion elütött egy szállodaigazgatót Rakamazon. A mentőknek két óra alatt sikerült a férfit stabilizálni, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol később elhunyt.

Halálra gázolt egy lengyel kamion egy férfit hétfő délelőtt a Szabolcs megyei Rakamazon – írja a FrissMédia.hu. A lap úgy tudja, 

a 37 éves áldozat egy helyi szálloda igazgatója, és a szemközti boltba szeretett volna eljutni, de rosszkor lépett az úttestre.

 

 A mentőknek közel két óra alatt sikerült a férfit stabilizálni, majd mentőhelikopterrel szállították Nyíregyházára / Forrás: Facebook/ Friss Média

Bár a mentőknek közel két óra alatt sikerült a férfi állapotát stabilizálni, majd mentőhelikopterrel Nyíregyházára szállították, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

Életveszélyes az a környék, zebra nincs, az önkormányzatnak hiába jeleznek, senki nem tesz semmit”

– mondta egy ott lakó idős asszony a baleset helyszínéről, ahol az út szélén – sok esetben a kerékpáros- és gyalogosforgalmat akadályozó – hatalmas tehergépkocsik kerülgetésével lehet csak megközelíteni az úttestet.

Reggelente az útszakasz igazi akadálypálya: a férfi is épp egy ilyen, az út szélén álló kamion elől lépett ki, amikor a Nyíregyháza felé közlekedő kisteherautó elütötte. A gépkocsi sebessége nem volt nagy, de az áldozat olyan rosszul esett, hogy a gépkocsi alá került – olvasható a cikkben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.