BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A hétvégén visszatér a strandidő, sokan örülhetnek

Már nem kell sokat várni, hogy elmúljon a lehűlés, a hét végén ugyanis újra visszatér az igazi nyári idő. Ennek főként a strandok fognak örülni.

A napokban még számítani lehet felhősebb időre, de csütörtökön és pénteken már elkezd visszatérni az erősebb napsütés. A hétvége előtt még számíthatunk némi csapadékra, de szombaton már megérkezik a száraz, napos strandidő.

20210704_Sho_Beach_018_KB_Metropolstrand, strandidő
A hét végén visszatér a strandidő, sokan örülhetnek / Fotó: Keresztesi Balázs

A Köpönyeg szerint péntekre még felhősebb délelőtt várható, miután délután már sok napsütésre számíthatunk. Kicsi az esély csapadékra, 26 és 31 fok közé melegszik a levegő. 

Szombaton viszont már napos, száraz, igazi strandidő várható,

nem lesz sehol sem eső: 32-33 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. Vasárnap inkább csak fátyolfelhők zavarják a forró napsütést, kis eséllyel fordulhat elő frissítő zápor. Országos hőség, délen forróság lesz 32-37 fokkal.

A nyári hőhullámok a klímaváltozás hatására várhatóan egyre gyakoribbak lesznek Magyarországon is.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.