BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Balesetezett egy motoros rendőr, egy civil motoros pedig meghalt

Budapesten és Magyaralmásnál is motoros szenvedett súlyos balesetet. A fővárosban egy motoros rendőr sérült meg. A 81-esen halálos áldozata is van az ütközésnek.

Személyautóval ütközött egy szabályosan közlekedő motoros rendőr szolgálatteljesítés közben Budapesten, a IX. kerületi Haller utcában szerdán, ennek következtében a villamossínekre zuhant – tájékoztatott szerda délután a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályának sajtóügyeletese.

police car lights at night in city street with selective focus and bokeh
rendőrség, baleset
Balesetet szenvedett és súlyosan megsérült egy motoros rendőr Budapesten / Fotó: NorthFoto / képünk illusztráció

Mérkőy Márton azt mondta, hogy kollégájuk egy delegáció fogadására tartott, amikor a Haller utca 63. előtt egy parkoló személyautó tolatva kikanyarodott elé és nekiütközött. A rendőr a szemtanúk beszámolói szerint a 23-24-es villamosvonal sínjeire repült. Mentő vitte kórházba, sérülései súlyosak – tette hozzá a sajtóügyeletes.

Történt ennél súlyosabb baleset is a nap folyamán. Kamionnal ütközött és meghalt egy motoros a 81-es főúton Magyaralmásnál szerda délután. Szemerei Péter, a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője elmondta, hogy a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére a főutat lezárták, az Útinform tájékoztatása szerint kerülni a főútról letérve Magyaralmáson keresztül lehet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.