BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Belépett a Honvédségbe a korábbi magyar válogatott csatár

A 2005–2006-os labdarúgó NB I.-es idény gólkirálya, Rajczi Péter csatlakozott a területvédelmi tartalékosokhoz.

A tartalékostoborzó kampány hatására Rajczi Péter, egykori magyar válogatott focista is csatlakozott a területvédelmi tartalékosokhoz, és megkezdte az egységes alapkiképzést Nagykanizsán – olvasható az Irány a Sereg Facebook-oldalán.

A Sportál beszámolója szerint Rajczi Kaposváron kezdte meg profi pályafutását a Kaposvári Rákóczi csapatában 1997-ben. A csapatnál töltött hat éve alatt 55 gólt szerzett.

2003-ban a IV. kerületbe szerződött, ahol egészen 2012-ig játszott. Újpesti évei alatt 181 első osztályú mérkőzés jutott neki, amelyeken 81 gólt szerzett. 2004-ben hívták be először a magyar válogatottba, egy Szlovákia elleni 1-0-s vereséggel mutatkozott be. Összesen 11-szer öltötte magára a címeres mezt, és három gólig jutott ezen alkalmakkor. 2006-ban ő lett az NB I. gólkirálya.

Sikeres magyarországi évei után előbb a Barnsley majd a Pisa vette kölcsön a csatárt, aki focizott Kecskeméten, Mezőkövesden és Kisvárdán is. Utolsó mérkőzését a III. kerületi TVE színeiben játszotta 2023-ban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.