BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Interjút ad este Orbán Viktor – erről fog beszélni

A miniszterelnök hétfőn este 8 órakor fog interjút adni az M1-nek. Orbán Viktor Magyarország EU-s soros elnökségéről fog beszélni.

Orbán Viktor hétfőn este interjút ad az M1-nek – jelentette be a miniszterelnök közösségi média oldalain. A poszt szerint Orbán Viktor Magyarország EU-s soros elnökségéről fog beszélni. A miniszterelnök a „tervekről” 20:00-kor fog beszélni az M1-en.

ORBÁN Viktor
Interjút ad este Orván Viktor az M1-en / Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

Orbán Viktor vasárnap Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért, Herbert Kickllel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével, valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével. A kiáltvány szerint az EU az európaiak ellen fordult, és most olyan érdekeket képvisel, amelyek ellentétesek a nemzetek, a térségek és az európai hazánkat alkotó kis közösségek akaratával. 

Új korszak kezdődik – mondta a miniszterelnök az együttműködés bejelentését követően. A kormányfő úgy fogalmazott: az új korszak első, döntő jelentőségű pillanata az új európai politikai frakció létrejötte, amely meg fogja változtatni az európai politikát.

Napokon belül megalakul a legnagyobb jobboldali frakció Európában

– jelentette ki, hozzátéve: ezután „a határ a csillagos ég, de az egy másik sajtótájékoztató”. Az Európai Parlament július 16-i strasbourgi alakuló ülésén bemutatjuk a csoportot, amely három pártból és azok képviselőiből áll, és amely politikai korszakváltást kíván indítani Európában – közölte Herbert Kickl.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.