BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
US President Joe Biden delivers remarks at a Medal of Honor ceremony in the White House.

Joe Biden megígérte, hogy többet fog aludni

Az elnök viccelődött az egészségével, szerinte csak az agyával van baj. Joe Biden rájött, hogy több időt kell szakítania a pihenésre.

Joe Biden megígérte a demokrata kormányzóknak, hogy kevesebb programot vállal az este nyolc óra utáni időszakra, hogy többet tudjon aludni – értesült a CNBC két forrásból.

US President Joe Biden delivers remarks at a Medal of Honor ceremony in the White House.
Joe Biden tévéinterjúval próbálja menteni a methetőt / Fotó: AFP

Az újraválasztásért küzdő amerikai elnök szerdán találkozott a kormányzókkal, akiket a többi támogatójához hasonlóan igyekezett meggyőzni, hogy a katasztrofális tévévita Donald Trumppal még nem a világ és a kampánya vége.

A CNBC News értesülése szerint még viccelt is az egészségével kapcsolatban, „csak az agyam az”, mondta ez egyik forrás szerint. Elmondta nekik, hogy volt orvosnál a tévévita után, amivel ellentmondott a Fehér Ház korábbi kommunikációjának.

Gavin Newsom kaliforniai kormányzó szerint Biden nem szó szerint értette a nyolcórás „takarodót”. 

„Inkább csak retorika volt, hogy fitt és kipihent legyen, mert két végén égette a gyertyát az elmúlt tíz napban. Jobban kell összpontosítani, hogy ismét energikus legyen” – fogalmazott.

Joe Biden mentené a menthetőt

Egy másik forrás szerint Biden egyszerűen rájött, hogy több időt kell szakítania a pihenésre.

„Bush elnök este kilenckor feküdt le, Obama elnöknek pedig fél hétkor kellett feltálalni a vacsorát. A normális elnökök megtalálják az egyensúlyt, és Joe Biden is ezt teszi. Nem úgy, mint Donald Trump, aki a napjának az egyik felét azzal tölti, hogy a közösségi oldalán recessziót okozó tervekről szónokol, a másik felét pedig golfozással” – mondta ezzel kapcsolatban Kevin Munoz kampányszóvivő.

Biden az ABC Newsnak adott interjúval próbálja menteni a menthetőt; a 

beszélgetést pénteken, főműsoridőben sugározzák majd.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.