BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kocsis Máté: Orbán Viktor lelövéséről szavaznak egy Facebook-csoportban, minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások ellen

A Robert Fico szlovák miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnökjelölt elleni merényletek árnyékában komolyan kell venni minden bejegyzést, az elvakult liberális gyűlölködők sem álcázhatják viccnek az indulataikat - posztolta ki Kocsis Máté.

Haladéktalanul és minden eszközzel fel kell lépni az életellenes uszítások és utalások minden formája ellen – írta vasárnap este a Facebookon Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője és budapesti elnöke.

KOCSIS Máté, fidesz
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A politikus azért fordult a nyilvánossághoz, mert  az egyik liberális Facebook-csoportban egy felhasználó arról indított szavazást, hogy mikor fogják lelőni a magyar miniszterelnököt.

Kocsis Máté szerint már elmúltak azok az idők, amikor egy ilyen fenyegetésre legyinteni lehetett, mondván 

feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni.

A Robert Fico szlovák miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnökjelölt elleni merényletek árnyékában bizony komolyan kell venni minden bejegyzést, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincs. Az elvakult liberális gyűlölködők sem álcázhatják viccnek az indulataikat.

A frakcióvezető végül kiemeli, hogy Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban ötgyerekes apa, és hat kisgyermek nagyapja.

Szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből

– fejezte be posztját Kocsis Máté.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.