BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

Óriáskerékről zugant le egy nő a Balaton Soundon. A Siófoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt nyomoz

A Balaton Sound utolsó napján, vasárnap hajnalban lezuhant egy nő a fesztivál területén lévő óriáskerékről, erősítette meg a 24.hu információit a Somogy Vámegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

20240706_zamárdi_balaton_sound_NL_Sh_4
Sajtóhírek szerint lehet, hogy ez volt az utolsó Balaton Sound
Fotó: Németh Levente

Az esettel kapcsolatban a Siófoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, az eljárás folyamatban van, ezért további részleteket nem közöltek.

A lap megkereste Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, aki elmondta, a fesztivál négy napos időszakában a rendezvény egészségügyi biztosítását végző szakemberek (ambulancia, mentőegységek) összesen 229 esetben nyújtottak segítséget, huszonnyolc embert vittek kórházba, köztük egy súlyosan sértült nőt is, ám nem tudni, ő-e az, aki leesett az óriáskerékről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.