BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán Viktor: a világrendszerváltás lehetőség Magyarországnak

Orbán Viktor a Facebookon arról írt, hogy 2025-ben kkv-programot hirdet a kormány, és megduplázzák a családi adókedvezmény összegét.

„A világrendszerváltás egy lehetőség Magyarországnak. Lehetőség, hogy megvalósítsuk a saját nemzeti nagy stratégiánkat: minden irányba nyitott gazdaság, fejlődő kis- és középvállalkozások és erősödő családok” – írta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Facebook-posztjában, amelyhez egy kétperces videót is csatolt.

Orbán Viktor
Fotó:  Orbán Viktor / Facebook

Ebben a kormányfő tusványosi beszédéből vágtak ki egy részlet, amelyben Orbán többek között arról beszél, hogy nincs kizárólag nyugati meg keleti világgazdaság, Magyarországnak mind a két félben szükséges ott lennie. A miniszterelnök azt is kijelentette a felvételen, hogy hazánknak 2035-ben demográfiailag önfenntartó állapotba kell kerülni, de ezt nem migrációval kell elérni.

 

Orbán a posztját azzal zárta, hogy 2025-ben kkv-programot hirdet a kormány, és megduplázzák a családi adókedvezmény összegét.

Giorgia Meloni olyat tett, amiért Orbánt megbélyegezték az unióban

Az olasz–kínai kapcsolatok fellendítésén kezdett el dolgozni az olasz miniszterelnök. Giorgia Meloni Pekingbe utazott, ahol Li Csiang miniszterelnökkel találkozott. Meloni egy hároméves akciótervet írt alá Kínában, amely az új együttműködések megvalósítását célozza. Vasárnap Meloni részt vett egy olasz–kínai üzleti fórumon is, amelyre több nagyobb olasz vállalat is meghívást kapott. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.