BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elfogták a Martonvásárról megszökött rabot

A 31 férfi 50 napos szabadságvesztését töltötte, és a rendőrség közleménye szerint nem veszélyes. A szökéssel most jelentősen meghosszabbítja a büntetése időtartamát.

Nem tartott sokáig a martonvásári büntetés-végrehajtási intézetből megszökött rab szabadsága. A 31 éves férfi kisebb értékű lopás miatt töltötte 50 napos szabadságvesztését. A szökéssel most többéves büntetést hozhatott a fejére.

Picture,Of,An,Illuminated,Blue,Light,On,A,German,Polic
szökevény rab Martonvásáron
Elfogták a martonvásári szökött rabot / Fotó: Shutterstock

A rendőrség nagy erőkkel kereste a szökevényt július 3-án. Arról nem adtak tájékoztatást, hogy az alacsony biztonsági besorolású rab miként szökött meg a BV-intézetből. A férfi a büntetése nagyobb részét már letöltötte.

A BvOP Kommunikációs Főosztály közölte, hogy az akció sikere annak is köszönhető, hogy az elmúlt években a büntetés-végrehajtási szervezet műveleti egységeit modern biztonságtechnikai eszközökkel szerelték fel. Többek között testkamerákat, drónokat és speciális hőkamerákat is használtak az éjszakai hajtóvadászat során.

A kutatásban 126-an vettek részt, 5 szolgálati kutyával és 2 drónnal. A kutatást a rendőrség szintén nagy erőkkel segítette.

Megszökött egy rab Martonvásáron, nagy erőkkel keresik

A rendőrség nagy erőkkel keresi azt a 31 éves férfit, aki megszökött Martonvásáron a büntetés-végrehajtási intézetből. A szökevény rab kisebb értékű lopás miatt töltötte a szabadságvesztését.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.