BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Egy nyugdíjas elásott a kertjében 8,5 milliónyi pénzt, később nem találta, ezért hívta a rendőrséget

Egy idős férfi úgy elrejtett 8,5 millió forintnyi pénzt a kertjében, hogy később nem tudta megtalálni. A rendőrök két napig ásták a kertet.

Egy férfi 20 ezer dollárt (körülbelül 7 millió forint) és 4000 eurót (nagyjából 1,5 millió forint) ásott el befőttesüvegekben a kertjében, azonban később nem találta meg a pénzt. A nyugdíjas azt hitte, hogy kirabolták – írja az Agora alapján a Maszol.

A nyugdíjas úgy elrejtett 8,5 millió forintnyi pénzt a kertjében, hogy később ő maga sem találta meg / Forrás: YouTube / MVD PMR

Az eset Moldova egyik városában történt, a helyi rendőrség által megosztott felvételen az is látható, amikor a két befőttesüvegbe rejtett pénzt megtalálták. 

Az idős férfi a pénzzel teli befőttesüvegeket a kertjében ásta el, egyúttal megjelölve az elrejtés helyét. Amikor ki akarta ásni, nem találta az üvegeket, emiatt fordult  a rendőrséghez. 

A rendőrök két napig ásták a kertet, és végül sikerült megtalálniuk a két befőttesüveget, másfél méterre a férfi által megjelölt ponttól. 

A nyugdíjas állítása szerint a jelzést elfújhatta a szél. A pénzt a rendőrök visszaszolgáltatták a tulajdonosnak.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.