BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Súlyos bűncselekmény: több mentőhelikopternek is Mosonmagyaróvárra kellett sietnie

Több késelés is történt Mosonmagyaróváron, három mentőhelikoptert is útnak indítottak a tragédia helyszínére.

Három mentőhelikoptert riasztottak Mosonmagyaróvárra, az egyiket a Bartók Béla útra, a másikat a Fő utcába. Az elsődleges információink szerint késelés történt, valószínűleg több áldozat is van – írta a Bors.

cirkusz, mentőhelikopter
Fotó: Photononstop  / AFP / illusztráció

Az elsődleges információk szerint a bűncselekmény a Bartók Béla úton, illetve a Fő utcában történt. Az utóbbi helyszínen egy dohánybolt tulajdonosát késelhették meg, aki a támadó elől bezárkózott, de így sem tudta kivédeni a támadást. Pillanatnyilag nincs információ arról, hány sérült van és meghalt-e valaki.

A Kisalföld információi szerint az elkövető augusztus 10-én tűnt el mosonmagyaróvári otthonából, azóta nem is adott életjelet magáról, a rendőrség is kereste.

A lap információi szerint 

a 20 éves lány 10-10 alkalommal szúrta meg az anyját és apját a mosonmagyaróvári Ipartelepen. 

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, az áldozatokat már kórházban ápolják, állapotuk meg nem erősített információk szerint kritikus.

Az elkövető tette után elment a helyszínről, és a magyaróvári belváros felé vette az irányt. Ott egy szembejövőt is megszúrt, ahogy egy dohányboltnál is megkéselt egy embert. „Ezt követően bement a tabakba, ahol úgy tudjuk, fenyegetőzni kezdett. Az ott dolgozó kirohant, és rázárta a fiatal lányra az ajtót. Nem sokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett 5 autónyi egységgel a TEK” – írja a lap.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.