BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb durva baleset: InterCityvel ütközött egy tehergépjármű

Egy a Déli pályaudvarra tartó Kék Hullám InterCityvel ütközött egy tehergépjármű. Személyi sérülésről egyelőre nincs információ.

A Szombathelyről a Déli pályaudvarra tartó, Balatonfüredről 11:15-kor továbbindult Kék Hullám InterCityvel ütközött egy tehergépjármű Polgárdi-Ipartelepek állomás közelében – közölte a  Mávinform.

a20231128_vasut_atjaro_jelzolampa_balesetek_fg_fmh (5)
Fotó: Fehér Gábor

 

A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. 

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – várhatóan késő délutánig – szünetel a forgalom Szabadbattyán és Polgárdi-Ipartelepek állomás között, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszokat rendel. A Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon jelentősen, 1-2 órával nőhet az eljutási idő. Rövidebb szakaszon közlekedő és kimaradó járatokra is számítani lehet. 

Korábban beszámoltunk arról, hogy borzalmasan indult a hét a MÁV-nál: a Keleti pályaudvar megbénulása után több helyszínen is gázoltak a vonatok. a Kassáról Hatvanba tartó vonat elgázolt két embert, ezt követően a Nyugati pályaudvarról Vácra tartó járattal történt hasonló szerencsétlenség, a Keleti pályaudvar pedig megbénult a vasárnapi baleset óta.

Összeomlik a vonatközlekedés? – brutális felvételek kerültek elő a Keleti pályaudvaron történt balesetről

A vonaton utazók posztjai árasztották el az internetet a Keleti pályaudvaron történt balesetről. Vitézy Dávid szerint hiba volt az összes budapesti vasúti beruházás leállítása. Nemsokára Lázár János is megszólal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.