BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Holtan találták meg az eltűnt bükkaranyosi Tóth Balázst

Tóth Balázs, az augusztus 20-án eltűnt kamasz fiú édesanyja néhány órája tudhatta meg a hírt, nem kell tovább keresni a fiát.

Feketébe borult Szkárosi Krisztina közösségi profilja, akinek fia, Tóth Balázs augusztus 20-án tűnt el. Az anyuka tájékoztatása szerint a fiú holttestét szeptember 13-án, pénteken a délelőtti órákban egy Harsány és Bükkaranyos közötti tévétorony lábánál találták meg munkások. Egyelőre nem lehet tudni biztosan, hogy a fiú lezuhant vagy öngyilkos lett – olvasható a Borsonline hasábjain.

20230602 Nyíregyháza A rendőrségre 2023. június 1-jén délután érkezett bejelentés, mely szerint egy 80 éves, egyedül élő nőt nyíregyházi otthonában holtan találtak.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.Fotó: Gazdag Mihály GMKelet-Magyarország
Fotó: Gazdag Mihály / Kelet-Magyarország

A Miskolci Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartásnak megfelelően vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit szakértők bevonásával – tájékoztatta portálunkat Varga Rudolf, a  Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságot sajtóreferense. A fiút abban a ruhában találták meg, amelyben eltűnt: az édesanya szerint még az eltűnése napján hunyhatott el. Közel egy hónapon át éjt-nappallá téve kutattak az eltűnt Tóth Balázs után. A bükkaranyosi tini augusztus 20-án, a születésnapján, egy családi vita után ment el otthonról a délutáni órákban. Még egyszer utoljára hazament, hogy átöltözzön, ám majd kisurrant a családi házból és a közeli buszmegálló irányába indult. Ezt az egyik kültéri kamera is rögzítette, amelyen az látszik: a bükkaranyosi tini szürke papucsban, fekete pólóban és fekete rövidnadrágban ment el. A telefonját és az iratait otthon hagyta. 

 A Bors írta meg elsőként, hogy Bükkaranyos és Harsány között, egy tévétorony lábánál, bozótos részen munkások bukkantak a holttestre. Egyelőre nem biztos, hogy a bükkaranyosi tini lezuhant, vagy öngyilkos lett, de az édesanyja szerint Tóth Balázs holtteste mellett nagy mennyiségű alkoholt találtak a rendőrök.

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.