BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kigyulladt egy iPhone gyár

Tűz ütött ki egy gyárban Dél-Indiában. Az üzemben iPhone-okat gyártottak. Az üzemet leállították.

Tűz ütött ki szombaton a Tata Electronics egyik nagy, iPhone-okat gyártó dél-indiai üzemében, a tűzoltók megkezdték a lángok oltását, a gyártást leállították.

iPhone 16
A Tata Electronics dél-indiai gyárában ütött ki tűz / Fotó: Bor Zoltan / iStyle

A Tata Electronics közleményében arról számolt be, hogy vizsgálja a tűz okát, és megteszi a szükséges lépéseket alkalmazottai és más érintett felek védelméért.

Sajnálatos tűzeset történt a Tamilnádu állambeli Hoszúrban található üzemünkben. A gyárban alkalmazott vészhelyzeti protokolljaink biztosították, hogy minden alkalmazottunk biztonságban legyen

– nyilatkozta a Tata Electronics szóvivője.

A tűzoltóság egyik tisztviselője a Reuters brit hírügynökségnek azt mondta, a tűz miatt az üzem egyik épülete összeomlott, áldozatokról nem érkezett jelentés. Hozzátette, hogy a tűz megfékezése időbe telik, a lángok olyan területen keletkeztek, ahol vegyi anyagokat tároltak.

A helyi média jelentése szerint több mint 10 tűzoltó- és mentőjármű érkezett a helyszínre.

Újabb és drágább okostelefont vesznek a diákok, mint az átlag magyar – itt a lista

Egy diákkedvezményes kuponnal rendelő ügyfél fejlettebb és újabb okostelefont vásárol egy átlagos vásárlónál. Egy kutatásból kiderült, miként befolyásolta az iskolai mobilhasználati szokások változása a diákok készülékvásárlási szokásait.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.