BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Reagált Magyar Péter volt párja: megvédem magam a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként

Vogel Evelin folytatta a szennyes kiteregetését. Magyar Péter korábbi barátnője azt írta, hogy „ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam”.

Korábban a Világgazdaság is beszámolt arról, hogy Vogel Evelin, Magyar Péter egykori barátnője interjút adott az Indexnek, amelyben a kapcsolatukról, valamint a Tisza Párt első hónapjairól és egy rejtélyes vállalkozóról beszélt, aki a pártvezető mögött áll. A kampányidőszakra Magyar Péter volt párja úgy emlékszik, hogy

a politikus elsősorban önmagát építette, míg csapata a szervezetépítésen igyekezett dolgozni.

A nő  emlékei szerint akkoriban romlott el a viszonyuk, és ezért nem is kísérte el párját az országjáró körútra. 

Magyar Péter a közösségi oldalán válaszolt az interjúra, azt állítva, hogy Vogel zsarolni próbálta őt. Magyar állítja, hogy amikor szakítottak, akkor vált teljesen nyilvánvalóvá számukra, hogy mi motiválta igazából a vele való kapcsolatában.

A volt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a Tisza Pártot. Harmincmillió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk.

„Nem csak tőlem, hanem a párt másik öt kollégájától is követelte az említett összeget” – írta a politikus. Magyar Péter állítja, hogy miután a zsarolását visszautasították, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével, Kubatov Gáborral, és havi ötmillió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az Indexen megjelent interjút.

Vogel Evelin szerda este újra megszólalt: a közösségi oldalára feltöltött bejegyzésben azt írta, számított rá, hogy Magyar Péter agresszívan reagál majd.

„Az igazság az, hogy én soha nem zsaroltam meg Pétert, sem senki mást a Tisza Pártból. Éppen Péter volt az, aki folyamatosan olyan hangulatot teremtett, melyben nehéz volt már létezni, nem csak nekem. Az ígérgetésre, a kamuzásra, a játszmákra, a manipulációra, a feszültségkeltésre nemcsak egy kapcsolatot, de egy szervezetet sem lehet felépíteni, nemhogy országot ilyen elvek mentén vezetni” –  írta Vogel. Hozzátette, hogy:

Ha az exem tényleg beváltja a fenyegetését, és feljelent, akkor nem fogok tudni mást tenni, mint megvédeni magam, a nyilvánosság előtt, egyedül, nőként. Erőből, indulatból erőszakosan elnyomni valakit, mint ahogy most velem teszi, teszik, abból semmi építő nem születik.

„Péter! Te tudod, hogy soha nem akartam ártani neked, és most sem tettem. Tisztában vagy a közös múltunkkal, a szép részekkel, a vitákkal, a helyzetekkel, amin átmentünk. Innen pontosan tudod, magadban, legbelül, hogy semmi olyat nem mondtam, ami igazán ártana neked vagy a közösségünknek, a pártnak, ami ugyanúgy a te gyereked, mint az enyém is. Vannak dolgok, amiket azonban meg kell ismerniük az embereknek. Én ugyanis még mindig hiszek egy valódi változás lehetőségében, de attól félek, pont a te személyiséged lesz ennek az akadálya. Péter! Értsd meg! Ennyi rengeteg ember hitét nem rombolhatod le!” – írta. 

A volt barátnő azt is állítja, hogy Magyar Péter több dologról sem számolt be: „Arról miért nem írtál, miként fenyegettetek Márkkal? Arról miért nem beszélsz, hogy mi történt, amikor elmentem hozzád a cuccaimért? Miért nem említed, hogyan fantáziáltál a fiam sorsáról, ha nem teszem meg, amit akarsz? Miért nem írsz arról, hogyan mentél el anyukámhoz, hogy rajta keresztül gyakorolj nyomást rám?” 

Engem többé már nem tudsz megijeszteni!

– írta.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.