BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az M3-as és MO-ás autópályákon már gond van

Baleset történt az M3-asautópályán. Budapest felé Mogyoród és az M0-s között a 16-os km-nél, sávzárásra számítsanak - közölte az Utinform.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-híd garanciális javítási munkálatai az előzetes tervekhez képest hamarabb befejeződtek, a terelés elbontását követően immár újra korlátozás nélkül haladhatnak az erre közlekedők.

Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 67-es km-nél lévő  Lajosmizse csomópontban felújítási munka miatt lezárták a fel és lehajtó ágat, valamint a pihenőbe sem lehet behajtani. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.