BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Brutális dugóra készüljön: az ország legforgalmasabb autópálya-szakaszán lesz felújítás hétfőtől

Burkolatfelújítási munkálatok miatt 2024. október 14-én, hétfőn, a hajnali óráktól az M7-es autópálya Budaörsi csomópontjában, a Budaörsi pihenőhely felől az M7-es autópálya Balaton irányú felhajtóágán félpályás zárást vezetnek be a szakemberek. A térségben sebességkorlátozásra és jelentős menetidő-növekedésre számíthatnak a közlekedők.

Felújítási munkálatok miatt a hétfő hajnali óráktól péntekig az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a Budaörsi pihenőhely felől az M7-es autópályára felhajtó ágon a külső sávot lezárják – közölte a Magyar Közút. 

20240404_M1dugo_004_VZ
Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A várhatóan 2024. október 18-ig zajló építési ütem munkálataira a korlátozásokat előjelző táblák hívják fel a figyelmet. 

A térségben sebességkorlátozásra és jelentős menetidő-növekedésre számíthatnak a közlekedők.

A munkavégzés idején a pihenőhely és a Budaörs, Sport utca irányából az M7-es autópályára történő felhajtás egyaránt biztosított lesz.

Hangsúlyozzák, hogy a közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Az M1-es és M7-es közös budapesti szakasza az ország egyik legforgalmasabb autópályaszakasza, a 7-es és 9-es kilométer közötti budapesti bevezetőt naponta 120 ezren használták 2022-ben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.