BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ma szeles, hétvégén száraz idő várható

Délután hidegfront érkezik.

Először  a Dunántúlon várható csapadék, majd északon, és a középső országrészben is.  Sokfelé erős, északnyugaton reggel viharos lesz a déli, délnyugati szél, majd este a Dunántúlon északira-északnyugatira fordul a légmozgás iránya, délután 21-27 fok között alakul a hőmérséklet- írja az Időkép.

Tihany,,Hungary,-,20,October,,2018:,View,On,Lake,Balaton
ősz, időjárás, esős idő, nyárias idő
Hétvégén napos idő várható
Fotó: Shutterstock

Pénteken túlnyomóan napos időre készülhetünk.

 Reggel keleten, északkeleten fordulhat még elő eső, zápor. Napközben pedig a középső területeken, egy összeáramlási zóna mentén alakulhatnak ki újabb záporok. Az északi, északnyugati szél sokfelé élénk, erős lesz. Hajnalban 8-15, délután 15-22 fokot mérhetünk.

Szombaton sok napsütés várható, csak kevés felhő lesz felettünk. Csapadék nem valószínű. Az északias szelet keleten kísérhetik élénk lökések. Hajnalban északkeleten pára-, ködfoltok képződhetnek, a minimumok 4-12 fok között alakulhat. Délután 14-19 fok valószínű.

Vasárnap napos, fátyolfelhős idő körvonalazódik, számottevő csapadék nem lesz. A déli, délnyugati szelet több helyen élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Délután 16-23 fokra van kilátás.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.