BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Steven Seagal kijelentette, kész harcolni Oroszországért és meg is halna Putyinért

Steven Seagal egy dokumentumfilmben beszélt oroszbarát nézeteiről. Az egykori akciósztár elmesélte, hogy levelet írt az orosz elnöknek, miszerint kész harcolni a fronton.

A hollywoodi színész és rendező, Steven Seagal ismert az oroszbarát nézeteiről. Az egykori akciósztár az Igazság nevében című dokumentumfilmjében beszélt arról, hogy levelet írt az orosz elnöknek, amelyben kijelentette: 

kész harcolni és a frontra menni az orosz hadsereggel.

Steven Seagal ismert Vlagyimir Putyin lelkes támogatójaként / Fotó: AFP

Az ukrán Unian nevű oldal arról írt, hogy Steven Seagal éppen a Közel-Keleten tartózkodott, amikor kirobbant az orosz–ukrán háború, és a színész másnap írt Vlagyimir Putyinnak. A levelében úgy fogalmazott, most majd kiderül, kik az igazi ellenségeik, illetve kik a barátaik.

Én az elnököm oldalán fogok állni, az elnököm oldalán fogok harcolni, és ha kell, meg is halok az elnökömért

– írta. Az egykori akciósztár többször is demonstrálta, hogy támogatja Oroszországot, például meglátogatta a moszkvai terrortámadás áldozatait egy helyi kórházban.

Korábban a Világgazdaság megírta, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök az egyik legmagasabb állami kitüntetéssel jutalmazta Steven Seagalt a nemzetközi humanitárius és kulturális munkásságáért, valamint az orosz kulturális kapcsolatok felvirágoztatásáért, sőt az egykori sztár orosz állampolgárságot kapott, és a humanitárius ügyekben közvetítő különmegbízott lett Oroszország és az Egyesült Államok között. 

Steven Seagal egy orosz televíziós interjúban arról is beszélt, hogy Ukrajna egzisztenciális fenyegetést jelent Oroszország számára, és dokumentumfilmet forgatott a Donbászban. 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.