BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Trump

Trump: négy hónapon belül kitörhet a harmadik világháború

A republikánus elnökjelölt szerint a demokraták külpolitikája válságba sodorhatja a világot. Donald Trump szerint négy hónapon belül kitörhet a harmadik világháború.

Trump Kaliforniában kampányolt a hétvégén, beszélt a migrációról, a romló bűnelkövetési statisztikákról, és ezekkel a demokrata vezetést vádolta. Hangsúlyozta, hogy a demokraták miatt a bűnözési ráta az egekben van, valamint elhibázott külpolitikájuk miatt néhány hónapon belül kitörhet a harmadik világháborúj - idézi az Index a Ria Novosztyi hírét.

Trump
Trump Kaliforniában: a demokraták tönkretették az államot / Fotó: AFP

Trump: a demokraták tönkretették Kaliforniát

A republikánus elnökjelölt ismét hangoztatta, hogy ha megnyeri az elnökválasztást, akkor képes lesz megoldani az ukrajnai konfliktust, valamint megállítja a "közel-keleti káoszt" is. A Los Angeles Times beszámolója szerint az elnökjelölt kijelentette:

Kaliforniában a legmagasabb az infláció, a legmagasabb az adó, a legmagasabb a benzinár, a legmagasabb a megélhetési költség, a legtöbb szabályozás, a legdrágábbak a közüzemi szolgáltatások, a legtöbb a hajléktalan, a legnagyobb a bűnözés, és a legtöbb az illegális bevándorló.

 Trump kiemelte, hogy a bűncselekmények növekvő száma összefüggésben van a migránsok számának emelkedésével - menekültállamnak Kaliforniát. Ismét kijelentette, hogy halálbüntetést szorgalmaz azokra a migránsokra, akik amerikai állampolgárokat ölnek meg. 

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.