BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hétvégén felbolydul a budai villamosközlekedés

A „V4 Kerékpárverseny és Családi nap” rendezvény miatt módosul több budai villamos útvonala is a hétvégén a fővárosban.

Rendezvény miatt nem jár szombat reggelig a 19-es villamos egy szakaszon a fővárosban – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. Módosított útvonalon közlekedik a 41-es villamos is.

A „V4 Kerékpárverseny és Családi nap” rendezvény biztosítása miatt lezárták az Öntőház utcát, a Lánchíd utcát, és az Ybl Miklós teret vasárnap hajnalig.

Szombatig a 19-es villamos nem közlekedik a Batthyány tér és a Rudas Gyógyfürdő között, a 41-es villamos pedig módosított útvonalon, a Krisztinavároson át szállítja az utasokat.

Forrás: MW

A 19-es villamos pénteken és szombaton egész nap megosztva közlekedik a Bécsi út/Vörösvári út és a Batthyány tér M+H; illetve a Kelenföld vasútállomás M és a Rudas Gyógyfürdő között. A Halász utca, a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megálló mindkét irányban kimarad a BKK tájékoztatása szerint.

A 41-es villamos a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóhely között módosított útvonalon, mind a két irányban a Krisztina körút–Széll Kálmán tér–Margit körút útvonalon közlekedik, és nem érinti a Margit híd, budai hídfő H, a Bem József tér, a Batthyány tér M+H, a Halász utca, a Clark Ádám tér és a Várkert Bazár megállót.

A villamosok a módosított útvonalon a Döbrentei tér és a Déli pályaudvar M között az 56A, a Széll Kálmán tér M és a Margit híd, budai hídfő H között pedig a 17-es villamos megállóhelyein állnak meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.